تنوع سالاد در آشپزی ایرانی بسیار کم است . اما سالاد شیرازی مشهورترین و محبوبترین سالاد ایرانیست که در کنار بسیاری از غذاهای ایرانی جایگاهی همیشگی دارد . سالاد شیرازی با توجه به نوع خرد کردن مواد(ریز و یک دست) معمولا وقت گیر است ولی در پایان کار این جمله که “ارزش این همه دقت و ظرافت را دارد.” معمولا بر زبان آشپز ایرانی جاری میگردد.
مواد لازم:
خیار متوسط … ۳ عدد
گوجه فرنگی متوسط … ۲ عدد
پیاز متوسط … ۲ عدد
آبلیموی یا آبغوره … نصف استکان
نمک و فلفل سیاه … کمی
نعنا خشک … ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
۱- گوجه ،خیار و پیاز را به دقت و به کمک یک چاقوی تیز یکنواخت و ریز خرد کنید.
۲- ترشی این سالاد در اصل آب غوره است اما میتوان از آب لیمو هم استفاده کرد.
۳- نعنا خشک را روی سالاد ریخته آب غوره را اضافه کرده و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.
۴- میتوانید مقداری روغن زیتون هم روی سالاد بدهید.
۵- پس از مخلوط کردن مواد سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی مزه مواد در هم تاثیر کند.
منبع : http://www.bartarinha.ir