سالاد شیرازی، محبوبترین سالاد ایرانی

تنوع سالاد در آشپزی ایرانی بسیار کم است . اما سالاد شیرازی مشهورترین و محبوبترین سالاد ایرانیست که در کنار بسیاری از غذاهای ایرانی جایگاهی همیشگی دارد . سالاد شیرازی با توجه به نوع خرد کردن مواد(ریز و یک دست) معمولا وقت گیر است ولی در پایان کار این جمله که “ارزش این همه دقت و ظرافت را دارد.” معمولا بر زبان آشپز ایرانی جاری میگردد.

مواد لازم:
خیار متوسط … ۳ عدد
گوجه فرنگی متوسط … ۲ عدد
پیاز متوسط … ۲ عدد
آبلیموی یا آبغوره … نصف استکان
نمک و فلفل سیاه … کمی
نعنا خشک … ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

۱- گوجه ،خیار و پیاز را به دقت و به کمک یک چاقوی تیز یکنواخت و ریز خرد کنید.

۲- ترشی این سالاد در اصل آب غوره است اما میتوان از آب لیمو هم استفاده کرد.

۳- نعنا خشک را روی سالاد ریخته آب غوره را اضافه کرده و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.

۴- میتوانید مقداری روغن زیتون هم روی سالاد بدهید.

۵- پس از مخلوط کردن مواد سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی مزه مواد در هم تاثیر کند.

منبع : http://www.bartarinha.ir

Check Also

چگونه عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهیم؟

برای مصرف‌کننده‌ی عادی یک راه بیشتر برای شناسایی عسل وجود ندارد؛ آن هم استفاده از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 16 =